Een Tikkie Verkeert

Een Tikkie Verkeert

tikkie een tikkie verkeert

 

Deze musical van de Ad LIP groep van Tïkkie is een musical om alle mensen die niet op het toneel staan in de spotlight te zetten. Want zonder hen is het geven van voorstellingen onmogelijk. Door op heel humoristische wijze te laten zien wat er allemaal mis kan gaan tijdens de voorstellingen, zetten we juist al deze mensen in het zonnetje. In deze show, geschikt voor het hele gezin, krijgt men een leuke inkijk 'achter de schermen'.

Een groep mensen krijgt de opdracht om binnen 14 dagen een musical van 70 minuten in elkaar te zetten en uit te voeren. In het verhaal komt in beeld wat er allemaal bij komt kijken om die musical te maken en uitgevoerd te krijgen. Maar er gaat van alles mis tijdens de voorstelling in dit verhaal, zoals: souffleren op het toneel, licht en geluid wat niet werkt of verkeerde standen heeft, changementen op het verkeerde moment, verkeerde decors, foute projecties, valse zang, botsingen bij de dans, enz. enz. Maar uiteraard valt er óók te genieten van mooie zang en dans en heel leuk toneelspel. Het verhaal en de werkelijkheid van de voorstelling van dit verhaal zijn met elkaar verweven.

Deze voorstelling is in verband met de omstandigheden rond het coronavirus niet uitgevoerd door de Ad LIP groep in 2021.