Groepen

Jeugdtheatergroep Tïkkie bestaat uit verschillende groepen die er allen naar streven elk jaar één voorstelling uit te voeren. Klik op de groep waar u in geïnteresseerd bent voor meer informatie.

DoReMi

De DoReMi groep is voor kinderen van circa 8 tot en met 12 jaar. Deze groep richt zich op de ontwikkeling van kinderen op het podium en het verkennen van verschillende soorten theater, zoals musical en muziektheater, zodat de kinderen kunnen doorstromen naar een groep van hun keuze.

 

Momenteel is deze groep niet actief wegens een gebrek aan een regisseur. Voor deze groep geldt daarom (per april 2019) een wachtlijst. Aanmeldingen zijn desondanks van harte welkom! Zodra de groep van een regisseur is voorzien, wordt contact opgenomen met de kinderen op de wachtlijst.

Heeft u interesse in het regisseren van deze groep, laat het dan vooral weten via info@tikkie.nl

Ad LIP

De Ad LIP groep bestaat uit kinderen van circa 12 tot en met 20 jaar. Deze groep voert elk jaar een musical op, geschreven en gecomponeerd door regisseur Peter Geurts. De groep wordt begeleid door het volgende creatief team:

Repetities zijn op maandagavond van 19:00 tot 21:30 uur. Tegen de tijd dat de voorstellingen naderen worden extra (verplichte) repetities gepland in het weekend. Momenteel repeteert de groep voor de musical 'Vera Varkensneus'. Wil je ook meedoen met deze gezellige groep? Kom vrijblijvend een keer kijken op maandagavond bij Scouting Bosgeest in Noordwijkerhout (v/d Weijdenlaan 2b)!

 

 

Peter Geurts Regie en zang tikkie peter 2019
Lynn Duivenvoorden           Choreografie tikkie lynn
Esther Eijken Regie-assistentie  tikkie esther

 

Sinterklaas

Elk jaar speelt Jeugdtheatergroep Tïkkie tussen de intocht en Pakjesavond een Sinterklaasvoorstelling op verschillende locaties in de Bollenstreek. De groep die deze voorstelling speelt en regisseert wordt elk jaar opnieuw samengesteld met oud-spelers van Jeugdtheatergroep Tïkkie.