Gezocht: zangtalenten voor speciaal musicalproject 'Hongertocht'!

Ben jij 17 jaar of ouder met zangerervaring en wil je dat graag op een podium in een musical laten horen? Dan is dit vast iets voor jou!

Componist en regisseur Peter Geurts heeft de indrukwekkende musical 'Hongertocht' geschreven. Het stuk, gebaseerd op ware gebeurtenissen, gaat over een familie die in de vreselijke tijd van de hongerwinter in de Tweede Wereldoorlog een barre tocht onderneemt om van Den Haag naar het Friese Lemmer te komen, waar nog wel wat eten is. 

De musical zonder dans bestaat uit 31 liederen, van 1-stemmig intiem tot 9-stemmig groots. Luister hier alvast naar een aantal demo's uit de musical! De repetities starten in september 2021 en de uitvoeringen zijn gepland in het weekend van 6 februari 2022. Het repeteren vindt plaats in Voorhout en zal in de weekenden zijn, waarbij met de cast steeds 2 of 3 repetities vooruit wordt gepland qua tijden. De contributie bedraagt eenmalig 75 euro.

Wil je je opgeven voor de audities of wil je extra informatie, stuur dan een mail naar info@tikkie.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!